• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Za Vitalia

Виталиа најдоверлив бренд меѓу студентите

Студентите во Македонија за прв пат оваа година имаа можност да ги одберат своите омилени брендови. 77% од анкетираните студенти во РМ гласаа и ја избраа Виталиа како компаниски бренд кој ужива најголема доверба и позитивен имиџ кај студентите во доменот на здрава храна со што Виталиа се здоби со признанието на PREMIUM STUBRAND.

подетално

Престижна 13 ноемвриска награда од Град Скопје

Во 2013 година Виталиа ја доби престижната 13 Ноемвриска награда од Градот Скопје. Наградата беше доделена за проектот „5-ка за здрава храна - проект за едукација на младата популација за здрава храна и практикување здрав животен стил за здрави идни генерации“. 

подетално

Виталиа избрана за Бр.1 ПО КВАЛИТЕТ и добитник на престижната QUDAL награда

Водечката компанија за здрава храна Виталиа од страна на реномираната швајцарска организација ICERTIAS е избрана за компанија кој нуди апсолутно најдобар квалитет на македонскиот пазар и е добитник на престижниот QUDAL – QUality meDAL 2014/2015.

подетално

Престижна 13 ноемвриска награда од Град Скопје

На истражувањето за „Best Buy Award“ за 2014/2015 година, спроведено до страна на швајцарската организација ICERTIAS, брендот Виталиа беше оценет со највисока оцена од страна на потрошувачите.

подетално

Виталиа Супербренд- награда за најдобрите македонски брендови

Виталиа е одликувана со неколку награди, од кои најзначајна е наградата „Супербренд“. Оваа награда Виталиа ја доби во конкуренција од 800 домашни компании од различни индустрии кои учествуваа во овој избор.

подетално

1