• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Novosti

Загризи Biters2Go и време е за SHOW!

Вашето ново омилено слатко задоволство Ве повикува да учествувате во новата наградна игра на Facebook страната на Виталиа. Споделувајте го вашиот омилен Biters2Go вкус со вашите фејсбук пријатели и секоја недела освојувајте вредни награди.

Се што треба да направите е да ја посетите Facebook страната на Виталиа(Vitalia Healthy food) и да ја прифатите апликацијата која се наоѓа во табот „Натпревар“. Со тоа, станувате дел од Biters трката која Ве предизвикува – споделете ги Biters-ите со што повеќе пријатели и добијте една од трите вредни награди кои ќе се доделуваат во четири етапи. Секоја недела започнувајќи од 10.03 ќе бидат прогласувани тројца победници кои најмногу ја споделувале својата омилена слатка закуска.

Наградната игра започнува од 3-ти март 2014 година, а истата ќе трае до 30-ти март 2014.

Загризете здраво! Загризете Biters2Go!