• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Пазари и клиенти

Благодарение на високо квалитетните производи и професионалната услуга, нашата продажна мрежа постојано расте. Производите на ВИТАЛИА се достапни во 55 земји во светот. Наши клиенти се ланци на маркети, специјализирани продавници за здрава храна и аптеки.

Со воведувањето и имплементацијата на HACCP, ISO 9001:2008, SA 8001:2008, KOSHER, HALAL, ORGANIC BIO Cert, Виталиа значително ги зголеми извозни можности и пласманот на своите производи, кои се препознатливи по квалитетот и одличниот вкус.

Пазари и клиенти
1. Авганистан 2. Албанија 3.Австралија
4. Австрија 5. Бугарија 6. Бангладеш
7. Белгија 8. Босна 9. Бразил
10. Велика Британија 11. Германија 12. Грција
13. Естонија 14. Индија 15. Ирак
16. Ирска 17. Израел 18. Јапонија
19. Камбоџа 20. Канада 21. Кина
22. Кипар 23. Косово 24. Кувајт
25. Куракао 26. Либан 27. Литванија
28. Малезија 29. Малта 30. Маурициус
31. Монако 32. Обединетите Арапски Емирати 33. Полска
34. Панама 35. Палестина 36. Португалија
37. Романија 38. Русија 39. Саудиска Арабија
40. Сејшели 41. Словенија 42. САД
43. Србија 44. Судан 45. Тајван
46. Турција 47. Унгарија 48. Франција
49. Филипини 50. Финска 51. Хрватска
52. Холандија 53. Хонг Конг 54. Црна Гора
55. Чешка

Производите на ВИТАЛИА се присутни во: