• Избор на јазик:
  • MK
  • EN
  • SR

Za Vitalia

Вработување

Доколку сакате да станете дел од успешниот тим на Виталиа испратете Ваша кратка биографија и мотивационо писмо на следната адреса: vrabotuvanje@vitalia.com.mk со назнака за кој сектор аплицирате.